Video! Ott Lepland: senise muusikalise karjääri eest tuleb mul tänada julgustavat ema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emaga: Ott Lepland ema Külli Leplandiga Pärnu kontserdimajas 2014.
Emaga: Ott Lepland ema Külli Leplandiga Pärnu kontserdimajas 2014. Foto: Mihkel Maripuu

Tuntud kodumaine laulja Ott Lepland rääkis «Seitsmestes uudistes», et kuida peaks lauljaameti asemel midagi muud valima, siis katsuks ta õppida pianistiks.

Ott Leplandi sõnul on ka ehitajate ja korstnapühkijate töö tänuväärne, aga ta ise prooviks valida omale ameti, mis jääks muusika juurde.

Hiljuti värske kontsertalbumi avaldanud Lepland viljeleb ka ohtralt sporti teha ja tegeleb poksimisega. «Olen juba pikemat aega tundnud, et võiks spordiga aktiivsemalt tegeleda ja pool aastat tagasi mõtlesin, et peaks asja tõsisemalt käsile võtma, sest kui sai trennirütmi kätte, siis kahe-kolme nädala möödudes kippus rütm käest ära minema,» rääkis staar, et teeb praegu 5-6 korda tänadas trenni. Lisaks jättis laulja maha alkoholi, sest ka see segab sportimist.

Ott Lepland „Liikumine teeb erksaks!“ 17.09.2016
Ott Lepland „Liikumine teeb erksaks!“ 17.09.2016 Foto: Viktor Burkivski

«Mõtlesin, et vähemalt aasta aega vähemalt ma alkoholi ei puutu. Nüüd on juba kuus kuud möödas ja enesetunne on super.»

Blogiauhinnad 2016. Pildil Mallukas ja Ott Lepland.
Blogiauhinnad 2016. Pildil Mallukas ja Ott Lepland. Foto: Madis Sinivee

Seitsmesed uurisid, kas Leplandil on olemas ka südamedaam. «Las see jutt jääb. Inimesed on juba tüdinenud sellest,» lisas Ott, et on oma elus õnnelik.

Tähtsat rolli mehe elus mängib tema ema, kes utsitas teda ka kunagi saatesse «Eesti otsib superstaari» minema. 

«Eks ma olen teda tänanud. Ema on mind läbi aastate koguaeg toetanud ja minu muusikategemistele kaas aidanud. Temale on oluline see, et tema lapsel läheks hästi,» lisas staar, et on emale väga tänulik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles