Vaata: koduse välimusega Angelina Jolie jäi pärast lahutust esimest korda paparatsode kaamerate ette

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hollywood star and UN refugee agency envoy Angelina Jolie leaves the Greek Prime minister's office in Athens following a meeting with Greek Prime minister on March 16, 2016.   / AFP PHOTO / LOUISA GOULIAMAKI
Hollywood star and UN refugee agency envoy Angelina Jolie leaves the Greek Prime minister's office in Athens following a meeting with Greek Prime minister on March 16, 2016. / AFP PHOTO / LOUISA GOULIAMAKI Foto: LOUISA GOULIAMAKI/AFP

Hollywoodi näitlejanna Angelina Jolie jäi esimest korda pärast lahutuse uudist Brad Pittist taas paparatsode kaamerate ette.

54-aastane näitlejanna Angelina Jolie jäi kaamerate ette Los Angeleses neljapäeval, 8.detsembril, saabudes hotelli, kus ta oma lastega koos peatus. Üleni musta riietatud staari sõrmes ei olnud abielusõrmust.

Pärast lahutuse pommuudist on naine hoidnud madalat profiili ning paparatsode tabatud kaadrid Los Angeleses on esimesed pärast naise otsuse avalikustamist.

Näitlejanna otsib hetkel Los Angeleses omale elamist, et tema ja Brad Pitti kuus last saaksid elada isa läheduses.

Vaata pilti koduse välimusega Jolie'st siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles