Uskumatu põhjus, miks Madonna ja Michael Jacksoni romanss sai järsu piduri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pahade tüdrukute klubi TOP - Queen of everything - Madonna
Pahade tüdrukute klubi TOP - Queen of everything - Madonna Foto: gossipgalleries.com

Lõpuks räägitakse lähemalt põhjusest, miks Madonna ja Michael Jacksoni sõprus kuumaks ja pikaajaliseks suhteks ei paisunud.

Selgus, et pop-ikoonide Madonna ja Michael Jacksoni romanss sai järsu lõpu pärast seda, kui lauljanna popikuningat televisioonis avalikult maha tegi.

58-aastane lauljanna tunnistas hiljuti, et ta suudles oma 2009.aastal lahkunud sõpra, aga Jacksonile lähedalseisev sõber paljastas, et see ei kujunenud kunagi suhteks, sest mees oli Madonna peale tulivihane.

Flo Anthony rääkis väljaandele New York Daily News: «Ta ütles mulle 90ndate alguses, et Madonna veetis öö Neverlandis.» Madonna olevat muusikule öelnud, et kui nad hakkavad kohtamas käima, siis ta ei ole nõus külastama mehe lemmikpaika, Disneylandi.

Michael Jackson / Scanpix
Michael Jackson / Scanpix Foto: SCANPIX

«Põhjus, miks nende suhe ei püsinud, on see, et Madonna andis teles intervjuu, öeldes, et mees võiks oma välimust muuta ning vabaneda pandlate kandmisest.» Michael Jackson oli sellise telekriitika tõttu tulivihane.

«Ma ei ole kindel, aga ma ei arva, et Jackson temaga pärast seda rääkis. Ta oli põrgulikult vihane,» rääkis mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles