Noorukesest Rosanna Lintsist tehti õnnejumalanna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii teeb Rosanna Lints ise jogurtist toorjuustu.
Nii teeb Rosanna Lints ise jogurtist toorjuustu. Foto: Sohvi Viik/Jumestus Liisa Leetma

Soome eestikeelse raadiojaama Finest FM ja heade uudiste portaali GoodNews artistimöllus kutsuti seekord telefoni otsa ilusa häälega Eesti naisartist Rosanna Lints, kes on teatavasti üks superstaarisaate neljanda hooaja finalistidest, kes sai seal kolmanda koha, olles ühtlasi 15-aastasena saate ajaloo noorim finaali pääseja.

Hommikuprogrammi tiim tabas 21-aastase neiu otse linade vahelt ja tegi temast õnnejumalanna 

Nimelt pidi lauljatar välja ütlema ühe numbri, mille põhjal loositi välja pilet Sepo Seemani Soomes toimuvale etendusele «Eesti mees ja tema poeg», mis räägib teadupärast sellest, kuidas isa selgitab pojale, mis on seks.

Rosanna öeldud number 7 andis võidu Tarzanile ja edasi läks jutt lauljatari lähiaja  tegemistele

Rosanna: Esinemisi on tal hetkel vähe, praegu tegelen ma peamiselt kodus arvuti taga sõnade ja nootide paika seadmisega ning tööd on pisut ka stuudios. Põrutavaid esinemiskohti on veel vähe, hiljuti toimus esinemistuur Leetu ja seda ajal, mil olin bändimuusikutega alles paar kuud koostööd teinud. Reis oli kui üksteise tundmaõppimine.

Kuula pikemat intervjuud Rosannaga SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles