Polaarmatkale kandideerib lisaks Kertu Jukkumile veel teinegi eestlanna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
loodusfotograafi Hans Markus Antsoni tüdruksõber, blogija Ketter Michelle
loodusfotograafi Hans Markus Antsoni tüdruksõber, blogija Ketter Michelle Foto: Erakogu

Käimas on järjekordne võistlus pääsemaks iga-aastasele Fjällräven Polar matkale. Fjällräven Polar kujutab endast 300km pikkust 5-päevast matka kelgukoertega läbi Soome, Rootsi ja Norra polaaralade.

Sel aastal on võimalus matkale pääseda lausa kahel eestlannal. Lisaks tuntud raadiohäälele ja TV3 avalike suhete juhile Kertu Jukkumile osaleb võistlusel eelmisel aastal ülekaaluka üldvõidu saavutanud loodusfotograafi Hans Markus Antsoni tüdruksõber Ketter Michelle. Ketteri puhul on tegemist eestlannast blogijaga, kes elab ja õpib juba aastaid Soomes. See on ka põhjus, miks ta osaleb võistlusel riikide kategoorias Soome alt. Ketter Michellel õnnestus esimesel nädalal minna võistlust juhtima, kuid on hetkel langenud teisele kohale. Tema peamine soomlannast konkurent on kaasanud lisaks sotsiaalmeediale ka raadio ja trükimeedia ning see on toonud talle viimase nädalaga mitmeid tuhandeid hääli.

Aitame üheskoos teisegi eestlanna polaarmatkale. Hääletus lõpeb 15.detsembril.

Ketter Michelle poolt saab saab hääletada siin ja Kertu Jukkumi poolt siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles