Kisub segaseks! «Kassnaist» küünistamises süüdistav elukaaslane arreteeriti vägivalla süüdistusel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jocelyn Wildenstein
Jocelyn Wildenstein Foto: SCANPIX

New Yorgi seltskonnategelase Jocelyn Wildensteini ehk Kassnaise elukaaslane Lloyd Klein vahistati pühapäeva varahommikul.

49-aastast Kleini süüdistatakse röövis, ründamises kehalise vigastuse tekitamise eesmärgil, krediitkaardivarguses ja vara kahjustamises, kinnitas New Yorgi politsei ajakirjale People.

Kleini esindaja Melanie A. Bonvicino kinnitas, et mees arreteeriti.

«Mu klient vahistati oma New Yorgi kodus proua Wildensteini esitatud valesüüdistuse alusel,» ütles Bonvicino. Esindaja sõnul soovis Klein korterist, milles ta elas koos Kassnaisega 14 aastat, oma asju võtta, mille peale olevat naine vägivaldseks muutunud.

«Hetkel teeme koostööd New Yorgi politseiga, et Kleini nendest süüdistustest vabastada. Eeldame, et asi tühistatakse peagi,» sõnas Kleini esindaja.

71-aastane Kassnaine vahistati sel kolmapäeval, kui ta oli väidetavalt Kleini küünistanud ja kääridega torganud. Kassnaise advokaat ütles, et Kleini vahistamine peaks inimestele meenutama seda, et igas loos on kaks poolt. 

Paljude iluoperatsioonide poolest tuntud Wildenstein oli 20 aastat abielus Prantsuse päritolu ärimehe Alec Wildensteiniga. Nad lahutasid 1997. aastal ning naine sai endale 2,3 miljardit dollarit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles