Kanal 2 toob täna ekraanile kodumaise menufilmi «Klassikokkutulek»!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Klassikokkutulek».
«Klassikokkutulek». Foto: Kaader filmist

Täna kell 20:00 tele-esilinastub Kanal 2s pöörane kodumaine komöödia «Klassikokkutulek», mis kinodesse tõi rekordilised 190 000 vaatajat. Menufilmi juhatab sisse lõbus erisaade «Teel klassikokkutulekule».

Ükski Eesti film pole nii palju inimesi kinodesse meelitanud kui musta huumoriga vürtsitatud komöödia «Klassikokkutulek». Täna jõuab see pöörane lugu kolme klassivenna seiklustest esimest korda ka tele-ekraanile. Rene Vilbre käe all valminud komöödia räägib kooliaegsetest semudest, kes nüüd keskealiste meestena tahavad end kord veel noorena tunda ja otsustavad klassikokkutuleku eel ühe korraliku peo maha pidada. Siit saab alguse juhtumiste jada, kuhu kuuluvad nii naljakad aga ka piinlikud seigad.  Hittfilmis kehastavad peategelasi Mait Malmsten, Genka ja Ago Anderson, filmile lisavad värvi paljud teisedki armastatud näitlejad, sh Mart Müürisepp, Kadri Adamson, Ülle Lichtfeltd jpt.

Suurele tele-esilinastusele eelneb Kanal 2s meeleolukas erisaade filmi tegemisest koos näitlejate kommentaaride ja humoorikate meenutustega. Sõna saavad kõik kolm filmis peategelasi kehastanud näitlejat, aga erisaates näeb palju muudki. Nii jõuavad «Klassikokkutulekule» eelnevas erisaates ekraanile hetked võtteplatsilt, kaadritagused seigad ja lood inimestelt, kes lõid kaasa selle superkomöödia valmimisel.

«Klassikokkutuleku» tele-esilinastus on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:00, erisaade alustab 19:30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles