BMX sõitja Talis Viirpalu: Eestis soodustab juba ilm BMX'iga sõitmist!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Jam the Bowl» BMX sõidu üks finaliste Talis Viirpalu sõnul on Eestis kõik võimalused suurepäraste sõitjate pealekasvuks olemas - alustades ilmast!

Viirpalu, kes on ise küll pärit Tartust, üritab sellele vaatamata nii tihti kui võimalik Spot of Tallinn'as sõitmas käia. Mehe sõnul on park suur ning pakub sõitjale arenemiseks palju võimalusi.

Trikirattur tunnistas, et teda motiveerib ohtliku spordialaga tegelema vabadus, mille ratta selga istumine talle annab:«Ratta peal oled sa vaba. Teed, mida tahad. Keegi ei ütle sulle, kuidas sa sõitma pead.»

Noortele alustavatele sõitjatele on Viirpalu soovitus lihtne:«Tuleb teha seda, mis meeldib ja siis nii palju kui võimalik, ainult nii on võimalik endale seatud eesmärke täita.» Lisaks näeb ta pealekasvavatel sõitjatel kodustest tingimustes arenemiseks suurepäraseid võimalusi. Spot of Tallinna näol on tegemist ainulaadse pargiga ning kuna ilm Eestis soodustab just nimelt pigem siseruumi tegevusi, siis ei takista BMX'iga sõitmist iseenesest ju mitte miski:«Harjuta, millal tahes,» ütleb sõitja.

Kas trikiratta sõidul on ühist ka performance kunstiga, kuuled videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles