NOËP saatis Sonyle 10 lugu enne kui üks sobis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NOËP
NOËP Foto: Mihkel Maripuu

Sony Musicuga lepingu sõlminud NOËPi nime taga seisev muusik Andres Kõpper paljastas, milliseid tingimusi Sony muusika avaldamisel nõuab.

Kõpper tunnistas, et pakkus Sonyle enne vähemalt kümmet lugu kui sündis «Rooftop», mis plaadifirmale lõpuks sobis vahendab Menu. «Koostöö Sonyga lugude valmimise puhul ei ole dikteeriv, «Rooftopi» puhul tuli lihtsalt paar soovitust soundi osas, mis olid väga head ja see ongi põhimõtteliselt kõik,» selgitas Kõpper.

«Ma arvan, et ta kindlasti mõjutab kui välismaal festivalile kandideerida või kuskil silma jääda ja välja öelda, et oled Sonyga signeeritud artist, siis see kindlasti lisab teatud määral usaldusväärsust," selgitas Kõpper plaadifirma alla kuulumise plusse.

Lugu «Rooftop» on Spotifys nii Šveits, Prantsusmaa kui ka Kanada muusika edetabelites ning kogunud kuu ajaga Youtube'is pea 200 000 vaatamist.

Intervjuud muusikuga kuuled siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles