Superema Mailis Reps paljastas, kuidas ta kõigega hakkama saab: mul on 13 aastat lapsehoidja, kes on meie pere liige

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mailis Reps saates Nädalalõpp Kanal 2ga
Mailis Reps saates Nädalalõpp Kanal 2ga Foto: Ardo Kaljuvee

Kuuendat last ootav Mailis Reps rääkis saates «Nädalalõpp Kanal 2ga», kuidas ta tuleb toime nii pingsa poliitikueluga ja suure pere eest hoolitsemisega.

«Lapsed käivad koolis, lasteaias, väiksem on kodus. Ega see poliitikutöö ei ole teistmoodi kui kunstnikel, luuletajatel, teatritegelastel,» seletas Reps.

Mailise abikaasa on rahvuselt lätlane ja ta viibib töö asjus sageli kodust eemal. Laste kasvatamisel aitab teda hea koduhaldjas.

«Meil on kodus olnud lapsehoidja peaaegu 13 aastat. Tõepoolest on ta meie pere liige. Meil vanaemasid ja vanaisasid sellisel kujul ei ole, nii et meil on lapsehoidja, kes täidab ka vanaisa ja vanaema rolli ja on üldse selline kodusolev tugi,» ütles ta.

Mailise sõnul on vabad pühapäevad nende peres traditsiooniks.

«See on tavaliselt väga pikk hommik-lõunasöök, mis kandub üle õhtuootesse. Ma alustan õhtul pannkookide tegemist ja siis saab maasikamoosiga pannkooke. Lõuna ajal, kui me oleme kõik oma tee ära joonud ja lapsed on õues olnud, siis lähevad need pannkoogid juustu-, hakkliha- ja singipannkookideks. Ja õhtul on juba teine toit. Pühapäevad oleme alati koos ja see on väga oluline,» kirjeldas Reps.

Mailis rääkis ka, et hoiab laste kooliasjadel hoolikalt silma peal.

«Ma olen väga range ema. Ma mitte ainult ei jälgi, vaid olen detailne ja üsna kuri. Ütleme nii, et lapsed vist on päris rahul, kui ma õhtul kodus ei ole,» naeris Reps.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles