Hertsoginna Catherine kandis salajasel diplomaatide vastuvõtul Diana lemmik tiaarat!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ALTERNATE CROP
The Duke and Duchess of Cambridge arrive for the annual evening reception for members of the Diplomatic Corps at Buckingham Palace, London.
ALTERNATE CROP The Duke and Duchess of Cambridge arrive for the annual evening reception for members of the Diplomatic Corps at Buckingham Palace, London. Foto: Dominic Lipinski/PA Wire/PA Images

Prints William ning hertsoginna Catherine on abielus alates 2011. aastast, kuid see on alles viies kord Kate Middletonil kuninglikke perereliikviaid kanda.

Tegemist oli ajaloolise sündmusega, sest sel aastal oli seni salajasel diplomaatide vastuvõtul Buckinghami palees esimest korda lubatud kuningliku perekonna liikmeid pildistada. Miks seni seda teha pole lubatud, ei oska siniverelised isegi öelda.

Tegemist on Londonis tegutseva diplomaatilise kihi aasta kõige olulisema seltskonnasündmusega, mis tähistab ka kuninganna tagasihoidlikku, kuid siiski jätkuvat mõju poliitilise seltskonna üle.

See on aasta jooksul Buckinghami palees toimuvatest üritustest suurim, mille korraldustiimi kuulub palee enda meeskonna kõrval ka diplomaatilise korpuse tseremooniameister ning paljud teised.

The Duchess of Cornwall, the Prince of Wales, Queen Elizabeth II, the Duke of Edinburgh, and Duke and Duchess of Cambridge (L-R) December 8, 2016. REUTERS/Dominic Lipinski/Pool
The Duchess of Cornwall, the Prince of Wales, Queen Elizabeth II, the Duke of Edinburgh, and Duke and Duchess of Cambridge (L-R) December 8, 2016. REUTERS/Dominic Lipinski/Pool Foto: POOL/REUTERS

Rohkem kui 1000 inimese kõrval vähemalt 130 riigist, võtavad vastuvõtust osa ka endised peaministrid, valitsuse liikmed ning kõrged vaimulikud. Kuigi tegemist on white tie sündmusega, siis paljud auväärsetest külalistest tulevad vastuvõtule ka rahvariietes.

Kuninganna 90. sünnipäeva aasta puhul otsustati aga pildimaterjali osas teha erand ning avaldada foto kuninglikust perest, kes on külaliste ootel. Pildil on poseerimas prints Charles abikaasa Camilla ehk Cornwalli hertsoginnaga, kuninganna Elisabeth abikaasa prints Philipiga ning prints William ja tema abikaasa hertsoginna Catherine.

Kõik kolm naist kannavad tiaarasid kuninganna ehtekollektsioonist. Hertsoginna Catherine'i pead ehib Cambridge Lover's Knot nime kandev tiaara, mis oli kingitus prints Williami emale Dianale, kelle lemmik peaehteks see ka oli.

Lähemalt loe piduliku sündmuse kohta siit.

Printsess Diana Lover's Knot tiaaraga / Scanpix
Printsess Diana Lover's Knot tiaaraga / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles