Elu24 video! Lauljatar Laura Prits: ma olen täiesti riidefriik

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Dolls by Karolin Kuusik moe-show ja seltskond, Laura Prits
Tallinn Dolls by Karolin Kuusik moe-show ja seltskond, Laura Prits Foto: Kalev Lilleorg

Tallinn Dolls esitles neljapäeval, 8.detsembril moekeskuses Defitsiit oma värset Karolin Kuusikuga koostöös valminud kollektsiooni. Teiste seas oli kohal ka värvikas Eesti Laulu poolfinaali jõudnud lauljanna Laura Prits, kes igal üritusel oma julge stiiliga silma paistab.

Laura Pritsi Eesti Laul 2017 võistluslugu «Hey Kiddo» tuli avalikkuse ette eile. «Ma ootasin tõesti seda momenti kui see lugu lõpuks välja tuleb. Palju on tööd tehtud ja palju on tööd veel teha,» rääkis Laura Prits Elu24-le, et filmis ja jäädvustas momenti kui lugu avalikuks tuli.

Eesti Laulul osalemine on Laura jaoks suur samm: «Esiteks selle pärast, et ma olen esimest korda üksinda ja seda ka kogu kontseptsiooniga. Teiseks see on suur võimalus näidata ennast kui artisti,» lisas lauljanna, et praegu on tema jaoks huvitav ja põnev aeg.

Kuidas aga valib kireva stiiliga Laura omale selga riideid?

Tallinn Dolls by Karolin Kuusik moe-show ja seltskond, Laura Prits paremal
Tallinn Dolls by Karolin Kuusik moe-show ja seltskond, Laura Prits paremal Foto: Kalev Lilleorg

«Mul ja mu sõpradel on selline naljakas komme, et me ostame asju kaltsukatest ja mujalt, mida me võib-olla alati ei kanna, vahetame neid. Alati kui ma ostan midagi, siis mul on selline komplekt juba valmis,» rääkis Prits, et mõtleb juba poes, mis omavahel sobiks.

Laura võtab omale kaltsukates kolamiseks tavaliselt terve päeva: «Riideid kombineerida pakub mulle nii tohutult rõõmu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles