Elu24 otseülekanne! Stig Rästa lastelaulude kogumiku «Tõeline Muinasjutt» esmaesitlus!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval, 11. detsembril kell 13:00 toimub Solarise Apollos Stig Rästa maagilise lastelaulude kogumiku «Tõeline Muinasjutt» esmaesitlus.

«Tõeline Muinasjutt» + CD on laulu, viisi, värsi ja värviraamat, milles kohtad huvitavaid tegelasi kaugelt muinasjutumaalt. Esitlusele tasub minna kogu perega. Tegevust jätkub ka kõige pisematele, kes saavad illustreerida ja värvida raamatutegelastele uhked värvilised rõivad selga samal ajal kui pisut suuremad saavad kuulata Stigi pajatusi sellest, mis teda inspireerib, ning kuidas ta üldse jõudis lastelaulude kirjutamiseni. 

Kogumikult «Tõeline Muinasjutt» leiab Stig Rästa poolt spetsiaalselt just selle raamatu jaoks loodud lastelaulud. Loomulikult on kaasa lisatud ka noodid, et kõik huvilised saaksid vajadusel laulud selgeks õppida ja kui õpetajat käepärast pole, saan abi CD plaadi pealt, sest kõikide lugude taustad on seal olemas. 

Kel pole võimalik Solarise Apollosse kohale minna, saavad sündmust jälgida Elu24 video-ülekande vahendusel või valida endale sobiva esitluse aja ja koha siit:

11. detsember kell 13:00 esmaesitlus Solarise Apollos

20. detsember kell 17:30 Tartu Kaubamaja Apollo

14. jaanuar kell 12:00 Viljandi Uku Keskuse Apollo

15. jaanuar kell 13:00 Pärnu Keskuse Apollo

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles