Vihane Liam Payne: pane oma suumulk kinni!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cheryl Fernandez-Versini ja Liam Payne
Cheryl Fernandez-Versini ja Liam Payne Foto: SCANPIX

Arusaadav, stress on suur!

23-aastane Liam Payne on saamas endast 10 aastat vanema naisega lapsevanemateks, ning milline armunud mees siis oma naist kasvõi aimatavate kriitikanoolte eest ei kaitseks!

Noore talendishow võitja suutis nüüd välja vihastada selle sama show üks kohtunikest, iirlane Louis Walsh, vahendab Daily Mail. Nimelt on UK «X Factor» saates jälle finaaliaeg ja selle tarbeks korraldatud avalikul üritusel tüütas üks reporteritest Louist muidugi ka küsimustega, mis puudutasid saate endist kohtunikku Cherylit, kes on saate kunagise võitja, Liam Payne'iga nüüd koos ja valmistub emaks saama.

Reporter uuris nimelt Louiselt, kuidas ta reageeriks kui Simon Cowell kutsuks endise žüriiliikme Cheryli kohtunikepaneeli tagasi. Selle peale kostis Louis, et Simon ei teeks seda kuna neil juba on tüdrukud žüriis. Asi läks aga krõbedaks peale seda kui Louis vastusele lisas, et reporter ei peaks ennast nii nõmedate küsimuste esitamisega lolliks tegema ja takkatippu ta naljatlevat «kuule» saatis.

Sellest haaras ennast puudutatuna tundnud Liam kinni ning postitas Twitterisse paar vihast läbi imbunud kommentaari. Miks Liam Louise kommentaaride peale niivõrd ägestus pole selge. Võibolla mõjub naise rasedus tallegi?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles