Saage tuttavaks! Meie oma Barbie nr.2 Ida-Virumaalt, Jekaterina Remets! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jekaterina Remets on Eesti Meister bikiinifitnessis 2015
Jekaterina Remets on Eesti Meister bikiinifitnessis 2015 Foto: Konstantin Sednev

Saage tuttavaks, Eesti oma Barbiega nr.2! Maarjamaa Barbie nr. 1 on vaieldamatult Anne Smith aka Inim-Barbie, kes tegeleb power-liftinguga, vaata SIIT!

Jekaterina Remets on Eesti Meister bikiinifitnessis 2015. Tegemist on Ida-Virumaalt pärit sportlasega, kes kõigest mõne aastaga on tõustnud Eesti bikiinifitnessi tipptegijate sekka. 

Foto: Konstantin Sednev

Jekaterina räägib oma sporditeest, toitumisest, oma treeningfilosoofiast ning loomulikult ka oma silmatorkavast välimusest nii fitness.ee, kui ka limon.ee veergudel.

Enne fitnessiga tegelema hakkamist, võistles uhke blondiin 10 aastat peotantsus. Kahjuks jäi see teekond pooleli seoses tantsupartneri lahkumisega välismaale. Jõusaali sattus kaunitar 2014 aasta aprillis, kus asus treener Marek Morozovi kavade järgi treenima. Võistlustulle soovitas tal astuda aga hoopis Marina Sakutene.

Jekaterina treenib hetkel neli kuni viis korda nädalas. «Treenin vastavalt enesetundele ja teen seda suurte raskustega, sest ideaaliks olen võtnud lihastega bikiinifitnessistid. Ilma suurte raskusteta lihased ei kasva!» pajatab ta. 

«Aeroobset trenni ma ei tee, sest eesmärgiks on ikkagi võimalikult suured lihased. Teen ka baasharjutusi suurte raskustega. Lemmikuks on reite lahutamine. Pean Sparta Spordiklubi masinale 20kg ketta külge panema, et vajaliku koormuse saaksin.»

«Võiks ju arvata, et mul on eriline toitumiskava, kuid vastupidi, praegu söön kõike. Ikka normaalne söök, mina muru ei söö! Päevane kaloraaž jääb 3000-3500 vahele.»

«Kuid ettevalmistusperioodil söön magusat vähem. Peaaegu mitte midagi. Ainult siis kui treener ja vorm lubab. Muus osas on kõik sama. Ainult mõned väikesed muudatused. Putru teen veega. Lisan menüüsse rohkem kasulike rasvu. Vastavalt vormile ja kaalule mängin süsivesikutega.»

Foto: Konstantin Sednev

Jekaterina ei häbene ka seda, et mõned aastad tagasi rinnasuurendusoperatsiooni ette võttis. Neiu põhjendab seda sellega, et bikiinifitnessis on taoline samm vaat et paratamatu.  

«Õiged proportsioonid ja naiselikkus - need on ühed oluliseimad kriteeriumid võistlustel. Aga ilma uhke büstita pole ka naiselikkust,» on Jekaterina veendunud. «Nimelt kaob naistel treeningute käigus ohtralt rasvkudet esimesena just rindadest. Need justkui kuivaks kokku.» 

Kui Jekaterina otsustas paar aastat tagasi panna endale täiesti tavalised implantaadid, siis kuu aega tagasi vahetas ta need hoopis ultramoodsamate vastu. Esimesena Eestis paigaldati talle maailma kergeimad implantaadid B-Lite, mille olulisem hüve on kuni 30% kergem kaal võrreldes vanadega. Teadupärast on ju suure büsti suurim miinus lisakaal ning sellest tulenevad ebameeldivused.

«Harjumine uute rindadega läks kiirelt ja valutult. Mingit märgatavat vahet uute ja vanade implantaatide vahel ma ei märka, kui siis ainult kaal. Nädal pärast operatsiooni naasin juba tööle ja hakkasin ka tasapisi trenni tegema. Kolme nädala pärast tegin taas täiskoormusel trenni.»

Jekaterina tunnistab, et suurema rinnapartiiga muutus ta elu palju mugavamaks: figuur näeb välja kordades propotsionaalsem ja naiselikum, riided istuvad seljas paremini ja mis kõige olulisem, ka operatsioonist tekkinud armid ei sega, sest asuvad rinnapartii all peidus. 

Foto: Konstantin Sednev

Hirm, et tehisrinnad võiksid suure koormuse all katki minna või lennukis plahvatada, on tema sõnul naeruväärne.

«Sukeldumisega pole ma veel jõudnud oma rindu testida, kuid lennukiga olen korduvalt lennanud ja mingeid probleeme rindadega pole seejuures täheldanud,» naerab naine. «Minu mehele minu uus kehakuju igatahes meeldib ja see on kõige olulisem.»

Jekaterina Remets from Fitness.ee on Vimeo.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles