Kadri Keiu Ilves ootas väikevenna sündi aastaid: see on kuidagi nii hea tunne, et nüüd oled sa kellegi suur õde! (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves ja Kadri Keiu Ilves
Evelin Ilves ja Kadri Keiu Ilves Foto: ERR

«Ringvaates» olid külas Evelin Ilves ja Kadri Keiu Ilves, kes rääkisid maal elamisest ja uue pereliikme saabumisest.

Kadri Keiu veetis oma esimesed eluaastad maal, kus olid tema mängukaaslasteks konnad, kured ja rebased. Tüdruk meenutas, et väiksena ta isegi kirjutas toonekurele.

«Kirjutasin, et saaksin endale väikese õe või venna,» rääkis Kadri Keiu. Nii läkski, ehkki aastaid hiljem – novembri lõpus sündis Toomas Hendrik Ilvesel ja tema uuel abikaasal Ieva Ilvesel poeg Hans Hendrik Ilves.

«Kõik asjad juhtuvad õigel ajal või natuke hiljem,» märkis Evelin Ilves.

«Ma saan aru, miks kõik räägivad kogu aeg oma väikestest õdedest ja vendadest. See on kuidagi nii hea tunne, et nüüd sa oled kellegi suur õde ja keegi väike inimene armastab sind ja sina teda,» ütles Kadri Keiu. 

Kadri Keiu ei saa väikevennale olla päris selline õde, nagu ta ette kujutas.

«Et ta oleks minust natukene noorem ja saaksin temaga mängida, millal tahan,» ütles Kadri Keiu. «Õpetan talle korralikult eesti keelt.»

Kadri Keiu on sellega juba algust teinud – ta laulis beebile unelaulu ja muid eesti laule.

Kadri Keiu meenutas, et lasteaeda minnes oli tal üks keeruline hetk, kui kõik hakkasid küsima, kas tema ongi presidendi laps. Nüüd, kui tema isa pole enam president, on asjad muutunud.

«Ma olen kuulnud, kuidas kõik arvasid, et ma olen teistsugune, kui nad said teada, et ma tulen nende klassi. Et olen hästi ennasttäis... Õnneks nüüd vist seda enam ei arvata. Tegelikult ei ole siin Eestis see vahe nii suur. Tegelikult on ikka natuke nõme tunne, kui küsitakse niimoodi, et kes sa oled, et justkui teeks see minust teise inimese. Minu meelest see ei tee,» rääkis Kadri Keiu.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles