Kuula: Dead Furies avaldas varsti ilmuvalt debüütalbumilt singli «Gimme Shock»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dead Furies
Dead Furies Foto: Evert Palmets

Uue aasta numbris ilmub Dead Furiese esimene album nimega «No Talkin’ All Action». Plaadi avasinglit «Gimme Shock» on võimalik nautida juba täna.

«Gimme Shocki» näol on tegu hõlpsa, ent kaasakiskuva peohümniga. «See lugu on minu silmis nagu 70ndate KISSi ja 80ndate Beastie Boys’i sohilaps,» kirjeldab lugu bändi solist Ardo Fury, kelle sõnul sündis pala ideest kirjutada üks meeldejääv debüütalbumi avasingel. 

«Kuigi «Gimme Shock» sündis kõikidest plaadil olevatest lugudest kõige hiljem, on ta läbinud aja jooksul päris mitu iluprotseduuri. Lõpptulemusele on kaasa aidanud tihe esinemisgraafik - vastavalt publiku reaktsioonile ja enda sisetundele on tehtud korrektuure,» selgitab ta. 

Muusik lisab, et tema jaoks mõjub lugu energialaenguna, mis peletab kehast ja vaimust igasuguse väsimuse. 

Dead Furiese järgmine kontsert toimub 9. detsembril kell 20:30 Tartu Muusikanädala raames ERMi vanas majas. Rohkem lisainfot esinemiste kohta leiad bändi Facebookist!

Lugu «Gimme Shock» on nüüd saadaval kõikidel muusikakeskondades (Spotify, Apple Music jne.) Dead Furiese koosseisu kuuluvad Ardo Fury, Robert Fury ja Erik Fury. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles