Klubi Studio tähistab sel nädalavahetusel oma viie aasta juubelit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi Studio
Klubi Studio Foto: Harry Tiits

Reedel mängivad muusikat klubi kahel korrusel kolmteist kohalikku djd ning laupäeva sünnipäevakülaliseks lendab kohale Eats Everything Suur-Britanniast. Reedesel peol esinevad Merimell, Widenski, Raigo Smith, Blackbullets, Raul Saaremets, Meri, Dave Storm, Jaan Jaago, MVP, Anton Must, Ruff, Bad J, Nova ja Philgood. Laupäeval esitavad muusikat Eats Everything, Bombossa Brothers, Muudu ja Defkut.

Eats Everything on hetke UK tantsumuusika üks suurimaid nimesid.  Ta alustas oma tähelendu 2011. aastal, mil Catz N Dogz plaadifirma Pets alt ilmus lugu “Entrance Song”. Samal aastal võitis Eats Everything ka Dj Magazine ajakirja parima Briti DJ auhinna. Artisti produtseeritud “Jagged Edge”  ja ”Vertigo” on tantsusaalides olnud nõutud alates nende ilmumisest. Lisaks sellele, et Eats Everything on väga hinnatud produtsent, on ta ka tiheda graafikuga nõutud DJ, kes käib esinemas üle maailma. Eats Everything on kirjutanud ennast ajalukku kui dj, kes on teinud kaks BBC Radio 1 Essential Mixi ühe aasta jooksul.

Klubi Studio on Vanalinnas avatud klubi, mis on oma avamisest saadik pööranud suurt rõhku ka helikvaliteedile. Studio avapidu toimus 16. detsembril 2011.aastal ning viie aasta jooksul on klubi külastanud lugematu hulk kodu- ja välismaiseid djsid. Kahe muusikasaaliga klubi on avatud nädalavahetustel, kus esinevad nii välismaised kui kodumaised tuntumad tantsumuusika artistid nagu Kink, Julio Bashmore, Detroit Swindle, Mj Cole, Tensnake, Breach, Dusky, Bondax jt.

Studio tegevjuht Anton Musta sõnul on Studio eesmärk tulevikus jõuda Euroopa tippklubide hulka ning panna veelgi enam rõhku helikvaliteedile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles