Prints William ja Kate Middleton külastasid ülikooli, kus nende suhe algas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja Kate Middleton
Prints William ja Kate Middleton Foto: SCANPIX

Briti prints William ja ta kihlatu Catherine «Kate» Middleton olid täna visiidil Šotimaal Fife`is St. Andrewsi ülikoolis, kus kümme aastat tagasi nende suhe alguse sai.

Paar avas ülikooli 600. aastapäevale pühendatud juubelipidustused, edastab Daily Mail.

Ülikooli esindaja teatas, et plaanis on luua prints Williami ja Kate Middletoni nimeline stipendium, mis on ülikoolipoolne pulmakink neile.

Prints Williami jaoks oli see esimene kord, mil ta ülikooli pärast lõpetamist külastas. Prints sai diplomi kuus aastat tagasi.

Kate Middleton kandis külaskäigul erkpunast kostüümi ja prints Williamil oli seljas sinist värvi ülikond, mida täiendas samas toonis lips.

«Minu ja Catherine`i jaoks on see tähtis moment, meil on tunne, nagu oleksime koju tagasi pöördunud,» lausus prints oma kõnes.

28-aatsane William ja 29-aastane Kate kihlusid möödunud aasta oktoobris, olles Kenyas puhkusel. Oma kihluse avalikustasid nad novembris.

Nad abielluvad 29. aprillil Londonis Westminsteri katedraalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles