Video: Goldendoodle Pattonist võib saada USA esikoer

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Goldendoodle Patton
Goldendoodle Patton Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Jaanuaris 2017 uueks USA presidendiks saava Donald Trumpi kauaaegse sõbra Lois Pope’i teatel võib koos Trumpidega New Yorgist Washingtoni Valgesse Majja kolida ka praegu üheksanädalane Goldendoodle Patton, kes on segu kuldsest retriiverist ja puudlist.

Pope lisas, et pere plaanib selle koera osta eelkõige tulevase presidendi kõige noorema lapse, kümneaastase Barroni jaoks, edastab foxnews.com.

Pope näitas Trumpile koerast pilti tänupüha ajal novembris ja Trump oli sellest koerast huvitatud.

«Näita seda pilti Barronile, ta kindlasti tahab seda koera,» oli Trump öelnud.

Naine tegigi seda ja Barronile koer meeldis.

Pope’ i sõnul on kümneaastase Barroni jaoks kodu ja kooli muutus dramaatiline ning koer võib aidata tal sellega lihtsamalt toime tulla.

Trumpi meeskonna teatel jäävad Barron ja ta ema Melania kuni juunini New Yorki, et poiss saaks kooliaata korralikult lõpetada. Pärast seda kolivad nad Trumpi juurde Washingtoni Valgesse Majja.

Pope’i teatel sai goldendoodle Patton oma nime Teise maailmasõja aegse USA kindrali George Pattoni (1885 - 1945) järgi, keda Donald Trump peab üheks tähtsamaks militaarjuhiks läbi USA ajaloo.

«Pattoni esivanemad on USA sõjaväekoerad, kes on teeninud Iraagis ja Afganistanis. See koer pärineb heast liinist ja on sobiv kaitsma presidendi poega,» lisas Trumpi sõber.

USA presidentidel on Valges Majas olnud mitmeid lemmikloomi. Obamadel oli alates 2009. aastast Portugali veekoer Bo. Obama eelkäijal George W. Bushil oli mitu looma, kaasa arvatud Šoti terjerid Barney ja Miss Beazley ning kass India.

President Bill Clintonil oli Labradori restriiver Buddy ning George H.W. Bushil spanjel Millie.

USA esimesel presidendil George Washingtonil oli farmitäis koduloomi, kuid ta eriliseks lemmikuks oli papagoi Polly.

Kõige enam loomi oli president Theodore Rooseveltil, kes pidas Valges Majas mitut koera, kasse, merisigu, madusid ja mäkra, kelle nimi oli Josiah. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles