Sa pole üks meist! Kim, Khloe ja Kourtney ei luba Blac Chynal Kardashiani nimega äri teha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blac Chyna valas beebikõhu kipsi
Blac Chyna valas beebikõhu kipsi Foto: SCANPIX

Kim, Khloe ja Kourtney Kardashian ei luba venna Rob Kardashiani tulevasel naisel Blac Chynal oma perekonnanime kaubamärgina kasutusele võtta.

TMZ sai enda valdusse dokumendid, milles Kimi, Khloe ja Kourtney firmad seisavad vastu Chyna avaldusele registreerida kaubamärgina oma uus nimi «Angela Renee Kardashian». Chyna loodab seda nime tulevikus kasutada meelelahutuses töötades ja ka sotsiaalmeedias.

Õed Kardashianid väidavad aga dokumentides, et kui Chyna hakkab seda nime kasutama, «kannatavad nad kahju, sealhulgas parandamatuid haavu nende mainele ja firma väärtusele».

Õed väidavad dokumentides ka seda, et varem stripparina töötanud Chyna soovib sihilikult lõigata kasu nende ülipopulaarsest ärist ja nimest.

28-aastane modell Blac Chyna, õige nimega Angela Renee White, on kihlatud Rob Kardashianiga, kellega tal sündis 10. novembril tütar Dream.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles