Galerii! Klubi Teater oli karmist rokkmuusikast ja metsikutest naistest hullumas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 3. detsembril kajasid Klubi Teatris karmid rokisoolod ja õhus särises elekter – toimus pidu KISS All Night! Kõrvetavalt kuumad kostüümid ja hommikuni kestev rokkmuusika ajasid hulluks iga külalise.

KISS All Night – see oli ainulaadne pidu täis karmi rokkmuusikat. See oli öö, mis tõmbas käima iga viimsegi pidulise, pakkudes vaatemängulist showd kuumades kostüümides võrgutavate kaunitaridega. Meeletu pidu kestis kuni varaste hommikutundideni ja seda suutsid jahutada vaid kaunitarid, kes muutsid meeled kirkaks ning panid kõigi silmad särama.

Rokipidu KISS All Night klubis Teater
Rokipidu KISS All Night klubis Teater Foto: Jaanar Nikker

Ka sel reedel, 9. detsembril on põhjust klubi Teatrit külastada, sest lavale astub legendaarne popbänd 2 Quick Start. Peo kohta saad rohkem infot siit.

Rokipidu KISS All Night klubis Teater
Rokipidu KISS All Night klubis Teater Foto: Jaanar Nikker

LUGEJATE VAHEL loosime välja ka 2 x 5 VIP-piletit aegumatu 2 QUICK START livele! Selle jaoks saada enda lemmiklaul nende repertuaarist meilile mareli@klubiteater ja osaledki loosis! Võitja kuulutame välja 9. detsembril kell 15.00!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles