New York Timesi lugejad ennustavad eestlasele Oscarit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Toom
Tanel Toom Foto: Toomas Huik

New York Timesi lugejate hinnangul väärib lühifilmi kategoorias Oscarit kõige enam eestlase Tanel Toomi lühifilm «The Confession» («Esimene piht»).

New York Times korraldas suhtluskeskkonnas Facebook hääletuse ja osalenud inimeste hinnangul väärib lühifilm kategoorias Oscarit enim Toomi teos, kogudes 28 protsenti häältest. Võit oli napp, sest Michael Creaghi «The Crush» kogus 25 ja Luke Matheny «God of Love A» 21 protsenti häältest.

Neile järgnesid Ivan Goldschmidti «Na Wewe» (14 protsneti) ning Ian Barnesi ja Samantha Waite’i «Wish 143 A Swing and Shift» (12 protsenti).

Parimaks filmiks valisid NY Timesi lugejad «The King’s Speechi» (40,8 protsenti häältest), parimaks režissööriks valiti David Fincher (28 protsenti), parimaks meespeaosatäitjaks Colin Firth (71 protsenti) ja parimaks naispeaosatäitjaks Natalie Portman (64 protsenti).

Täieliku tabeliga saate tutvuda siit.

Oscari võitjad kuulutatakse välja 27. veebruaril Los Angeleses aset leidval tseremoonial.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles