Raske sünnituse läbi teinud Paloma Faith sai esimese lapse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
British singer Paloma Faith poses for photographers as she arrives for the ELLE Style Awards 2016 in London on February 23, 2016. / AFP / JUSTIN TALLIS
British singer Paloma Faith poses for photographers as she arrives for the ELLE Style Awards 2016 in London on February 23, 2016. / AFP / JUSTIN TALLIS Foto: JUSTIN TALLIS/AFP

Paloma Faith ja tema kauaaegne kallim Leyman Lahcine tervitasid siia maailma oma esimese järeltulija.

Tuntud lauljanna Paloma Faith teatas rõõmsast uudisest, postitades käsitsi kirjutatud kirja, kus kirjutab sünnist ning andis teada, et sünnitus oli raske ja vajas keisrilõiget.

«Pärast keerulist sünnitust, mis vajas erakorralist keisrilõiget, tervitasin ma siia maailma oma esimese lapse, kelle pärast olen lausa pilvedes, armunud ja meelitatud. Milline teekond!» kirjutas 35-aastane naine, kiites haigla arste ja meeskonda, kes tal raske sünnituse üle elada aitasid.

Augustikuus teatas naine avalikkusele, et on lapseootel ning kasvatab järeltulijat avalikkuse pilkude eest varjatult. Staar jättis saladuseks ka lapse soo. Lisaks ei postitanid naine raseduse jooksul sotsiaalmeediasse oma lapseootusest või kohukesest ühtegi pilti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles