Uku Suviste on suur gurmaan ja Palja Porgandi jälgija

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uku Suvistet saadab igas asjas õrnema soo tähelepanu
Uku Suvistet saadab igas asjas õrnema soo tähelepanu Foto: Finest FM

Soome eestikeelse raadiojaama Finest FM hommikutegijad rõõmustasid hiljuti oma kuulajaid, eriti aga õrnemat sugu, Uku Suviste meeleoluka intervjuuga.

Foto: Agnes Aus / Virumaa Teataja

Kes siis on šarmantne südametemurdja Uku Suviste?

Ta on laulja, pianist, laulukirjutaja ja produtsent, muusika-alaselt õppinud Eestis ja USA-s, töötanud ka helirežissööri ja muusikaprodutsendina, osalenud seriaalides ja reklaamides. Muide, Uku Suvistet võetakse reklaamima ainult meestekaupu, sest kui tema ekraanile ilmub, siis pole vahet, mida ta reklaamib, naised näevad ainult teda.

Mida Uku hommikuti sööb, et ta nii magus välja näeb?

Ta naudib hommikuti proteiiniputru ja joob vitamiinijooki, joob kohvi ning vahel sööb ka prantsusepärast omletti juustuga või kaerahelbeputru šokolaaditükkide või muude kummaliste asjadega.

Uku, oled kõigele muusikaga seonduvale veel ka kokandushuviline gurmaan ja Palja Porgandi jälgija? 

Justnimelt, sest just sellenimeliselt blogijalt ehk Merilin Taimrelt saan ma pudruretsepte.

Edasi aga läheb jutt traditsiooniliste küsimusteni ja selgub, et üks erilisemaid esinemiskohti Uku Suviste jaoks oli aastatetagune Jurmala laulukonkurss, kus ta sai kolmanda koha. Sellest kuula juba täpsemalt SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles