Arva ära, kes oli Rain Tolki elu esimene erootikastseeni partner?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile toimusid Erinevate Tubade Klubis uue kodumaise filmi “Minu näoga onu" võtted. Peaosa kehastav näitleja Rain Tolk rääkis Elu24le filmitegemise põnevamatest momentidest ning sellest, miks ta endale üldse sellise keerulise elukutse valinud on.

Rain Tolk
Rain Tolk Foto: Kaader filmist

Andres ja Katrin Maimiku teises täispikas mängufilmis pearolli etendav Rain Tolk leiab, et tal on filmi peategelasega nii mõnedki ühised jooned. “Meile mõlemale meeldib muusika, meile meeldib sellest lugeda. Oleme mõlemad oma riietuse osas väga valivad ning kindlasti on meil üks ja sama keha,” möönab ta.

“Tegelikult on see kõige suurem roll, mis mul filmides kunagi olnud on. Võtted kestsid kolmkümmend üks päeva ja neist kolmekümne jooksul olen ma kogu aeg kaadris olnud. Väljakutse on kindlasti selles suhtes, et kogu see trall minu ümber peab kuidagi usutav näima.”

Foto: Tairo Lutter

Tolk tunnistab, et “Minu näoga onu” võtetel sai ta ka oma esimese erootikastseeni kogemuse, lavapartneriks osutus  seda puhku armastatud näitlejatar Evelin Võigemast.

Mida põnevat näitleja meile veel rääkis, vaata juba videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles