Maailm lõpeb sel kuul? Programmeerija arvutas välja, et Jeesus tuleb ja hävitab elu planeedil Maa (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatan ahvatleb Jeesust
Saatan ahvatleb Jeesust Foto: SCANPIX

Kristlasest vandenõuteoreetik on enda sõnul välja arvutanud, et just sel kuul lõpeb elu Maal, sest Jeesus tuleb ja hävitab kõik.

Programmeerija Nora Roth on veendunud, et Jeesus naaseb maale, võtab oma järgijad kaasa ning jätab Maa tuhandeks aastaks täiesti steriilseks, kirjutab Daily Mail. Apokalüpsis leiab aset selle aasta lõpus.

«2016. aasta sügisel lõpeb 6000 aastat kestnud patuajastu maal; selle asendab igavene õiglusning Jeesus naaseb ja viib oma jüngrid taevasse,» kirjutas Roth oma veebilehel. «Seejärel algab Maal tuhandeaastane puhkus.»

Rothi arvutused põhinevad Taanieli raamatul Piiblis, mis kirjeldab juutide sunniviisilist ümberasustamist Babüloni. Selles loos ütleb Gabriel, et «70 seitset on määratud, et teha lõpp patule».

Roth usub, et seitsme all mõeldakse juubelitsüklit, mis on ajaühik. Piibel ütleb, et töönädal peab olema kuus päeva pikk ning pühapäeval puhatakse. Sellel on ka laiem tähendus ja Roth ütleb, et Jumal käskis «Iisraeli lastel kasvatada vilja kuus aastat ja lasta maal seitsmendal aastal puhata».

Juubelitsükkel koosneb seitsmest suuremast ühikust, millele järgneb aasta puhkust - kokku 50 aastat.

«70 juubelitsüklit algasid 1416. aastal enne Kristust, kui Jumala lapsed sisenesid Canaani. 70 juubelitsüklit lõpeb 3431 aastat hiljem ehk 2016. aastal peale Kristust,» seletab Roth.

Raamatu «UFO Investigations Manual» autor Nigel Watson suhtub ennustusse skeptiliselt.

«Hirmuõhutajad armastavad segaseid numbreid ja koode ning kasutades neid maailmalõpu ennustamiseks näitavad nad, et nad mõistavad Jumalat ja Universumi toimimist,» märkis Watson. «Kasutades teadmisi eelnevatest ennustustest ja asjaolu, et me oleme jätkuvalt olemas, ennustan, et me ei pea selle uue ennustuse pärast muretsema.»

Roth pole sugugi esimene, kelle arvates peaks maailm 2016. lõppema. End Times Prophecies postitas video ennustusest, et tänavu juulis vahetuvad Maa magnetpoolused ja samal ajal naaseb Jeesus maale. Õnneks jäi juulis maailmalõpp toimumata.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles