Sildna: oleme ikka andekad siin Eestis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Sildna suutis üllatada nii enda kauni kostüümi kui ka käevangus oleva folkmuusik Kimmo Pohjoneniga. Heleni kleit on Aldo Järvsoo kätetöö.
Helen Sildna suutis üllatada nii enda kauni kostüümi kui ka käevangus oleva folkmuusik Kimmo Pohjoneniga. Heleni kleit on Aldo Järvsoo kätetöö. Foto: Peeter Langovits


 

President Toomas Hendrik Ilvese ja proua Evelin Ilvese vastuvõtul ütles Helen Sildna, et kontsert oli väga inspireeriv.

«Täna õhtune kontsert oli väga inspireeriv. Ene-Liis Semperi lavastuse kunstiline lahendus on nii vaimustav, see on see, mida Eesti oskab teha. Võetakse Mozarti teos ja pannakse sellisesse omaette huvitavasse võtmesse, oleme andekad ikka siin Eestis,» ütles Helen Sildna ETV-le antud intervjuus.

Sildna arvab, et Eesti popmuusikal on potentsiaali maailmas läbilöömiseks. «Keegi ei oota, et me proovime matkida maailma mudeleid, mida tehakse väga hästi. Võti peitub selles, et Eestis tehakse midagi, mis on unikaalne ja ainulaadne ja hoopis teistmoodi. Kogu maailmamuusika ootab midagi sellist, mida nad pole veel näinud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles