Uus moekeskus Defitsiit avab uksed Tallinn Dolls by Karolin Kuusik moeshow'ga​

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Dolls by Karolin Kuusik
Tallinn Dolls by Karolin Kuusik Foto: Kalle Veesaar

8. detsembril jõuab uues moekeskuses Defitsiit publiku ette disainer Karolin Kuusiku ja kodumaise moebrändi Tallinn Dolls koostöös sündinud eksklusiivne peokollektsioon Tallinn Dolls by Karolin Kuusik.

Limiteeritud koguses erikollektsioon on saanud inspiratsiooni pidudest. "Kuna on olemas nii palju erinevaid naisi, otsustasin eemalduda traditsioonilisest ühtse kollektsiooni teemast, valides välja viis erinevat insipratsiooniallikat: Marie Antoinette, päikesetõus, 70ndate stiilis nõiad, Itaalia naine ja grunge glämm," räägib Karolin, vihjates mahlastele värvitoonidele, struktuursetele kangastele ja pilkupüüdvatele detailidele, mida kõike on glasuuritud modernses glämmis. 

Anu Saagim ja Karolin Kuusik
Anu Saagim ja Karolin Kuusik Foto: Erlend Štaub

"Ma arvan, et teemade lai spekter iseloomustab hästi kollektsiooni mitmetahulisust. Siit leiab endale midagi ägedat igaüks: nii naine, kes tahab olla tähelepanu keskpunktis kui ka boheemlashing, kes soovib kehastuda hõljuvaks hipiks. Ka väikese musta kleidi versioon on meil olemas - selleks on mummuline laiade varrukatega elegantne iludus." Kollektsioon on alates 9. detsembrist müügil uues moekeskuses Defitsiit (Koidu 122). 

“Defitsiit on Eesti loomingut austava publiku number üks sihtpunkt, mis koondab ühe katuse alla nii Tallinn Dollsi kui ka teised Eesti tegijad nii moe- ja tootedisaini kui ka kodusisustuse vallas,” ütleb moekeskuse eestvedaja ja Tallinn Dollsi brändijuht Mari Martin.  

Fotol näide Tallinn Dolls by Karolin Kuusik värskest erikollektsioonist.
Fotol näide Tallinn Dolls by Karolin Kuusik värskest erikollektsioonist. Foto: Kalle Veesaar

“Defitsiit asub 1954. aastal rajatud võimsas Stalini-aegses hoones, sümboliseerides üheaegselt kättesaamatust, luksust ja meie ajaloopärandit. Sellele kõigele vihjab ka kaupluse intrigeeriv nimi. Uuest moesihtpunktist leiab nii kultuuri, loomingut, traditsioone kui ka ajalugu.”

Kõige defitsiitsem kaup - kollektsioon Tallinn Dolls by Karolin Kuusik - jõuab kaupluselettidele reedel, 9. detsembril. Tegu on tõelise maiuspalaga kõigile moegurmaanidele, kes otsivad midagi pilkupüüdvat pidudeks või soovivad muuta argihetki erilisemaks. Seega ole kiire ja tule uudistama, sest defitsiitne kaup kaob lettidelt teadupärast esimesena! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles