Intervjuu võitjaga! Kalle Sepp: ma poleks üldse pidanud nii palju kartma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt finaal
Su nägu kõlab tuttavalt finaal Foto: Erlend Štaub

Eilse SNKT finaali ning eestlaste südame võitnud Kalle Sepp oli peale saate lõppu talle osaks langenud tunnustusest veel silmanähtavalt niivõrd jahmunud ning liigutatud, et ei osanudki selle kõigega veel päris hästi hakkama saada.

Kalle tunnistas, et sügise alguses kui «Su nägu kõlab tuttavalt» karusselliga liitutud sai, ei oleks ta ealeski osanud oodata, et saade tema jaoks sellise pöörde võtab. SNKT viienda hooaja võitja ütles pärast eetri lõppu, et paremat kogemust ei oleks ta osanud tahta ning enda jaoks oli ta võitja juba kohe pärast esimest saadet.

Kalle tunnistas, et sügisel kartis ta kõike saatega kaasnevat liiga palju ning hirm oli suur. Nüüd ta mõistab, et tegelikult ei olnudki kõik nii hull, kui esialgu tundus. 

Alates tänasest sukeldub mees aga jälle tööellu, mis tõotab tulle kibekiire, sest Starlight Cabaret's, mis tema põhitöökoht, on kuni detsembri lõpuni kõik etendused välja müüdud.

Palju õnne veel kord ja tuult tiibadesse, Kalle!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles