Mis toimub The Sun'iga? Tanel Padar pühendub blues'ile, Tarvo Valm andis välja järgmise sooloalbumi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Sun eile Elu24s: Tanel Padar (vasakult, vokaal ja kitarr), Tarvo Valm (kitarr) ja Jaanus Salm (trummid), pildilt on puudu Danel Pandre (basskitarr) ja Tomi Rahula (klahvpillid).
The Sun eile Elu24s: Tanel Padar (vasakult, vokaal ja kitarr), Tarvo Valm (kitarr) ja Jaanus Salm (trummid), pildilt on puudu Danel Pandre (basskitarr) ja Tomi Rahula (klahvpillid). Foto: Liis Treimann

Kas The Sun hakkab mõranema? Tegelikult vist ikkagi mitte. Legendaarne rokkbänd koosneb lihtsalt väga andekatest meestest, kellest ühel tuli välja järgmine sooloalbum.

Eile õhtul esitles andekas The Sun'i kitarrist Tarvo Valm oma järgmist sooloalbumit, mis kannab nime «In Light You Believe..but in Darkness You Dwell».

Tarvo Valmi ehk Val Tvoari näol tegemist on eduka Eesti kitarrist, lugudekirjutaja, multi-instrumentalist ning bändide Soul Thrower ja Human Ground asutajaga. Laiemale üldsusele enim tuntud kui The Suni kitarrist, on tema mängustiil ebaeestlaslikult punktuaalne ja energiline, käies ühte sammu bluusilike soolodega ja ihu läbistava ürgmeheliku vokaaliga.

Tundub, et fännid võivad siiski rahulikus jääda ja The Sun'i pärast muretsema ei pea. Rõõmu saab hoopis tunda oma lemmik-muusikute värvikast muusikalisest käekäigust ning nautida kõike, mis nende sulest sünnib! Õnnitleme Tarvot uue albumi puhul ning soovime talle edu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles