Oo õudu! Kanada politsei karistab roolijoodikuid Nickelbackiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nickelback
Nickelback Foto: SCANPIX

Kensingtoni politseijaoskond Kanadas on roolijoodiklusega võitlemiseks võtnud kasutusse kõige julmemad relvad.

Politseijaoskond postitas oma Facebooki lehele pildi Nickelbacki albumist «Silver Side Up» ja ähvardas, et roolijoodikuid sunnitakse seda kuulama!

«Kensingtoni politsei otsib pühade ajal neid, kes on piisavalt rumalad, et purjus peaga rooli minna. Kui me teid kinni püüame, saate lisaks kopsakale trahvile, kriminaalsüüdistusele ja juhtimisõiguse aastasele kaotamisele boonuskingituse - teel pokri mängib politseiautos Nickelback,» selgitas politsei.

Politsei rõhutas, et pidutsedes tuleb kindlasti oma seltskonnast valida välja kaine autojuht, otsida varakult valmis taksofirma number või planeerida endale sõbra juurde öömaja.

«Teil pole vaja meid tänada! Kui oled piisavalt arutu, et purjus peaga rooli taha istuda, on väike Chad Kroeger bändiga sulle ideaalne kingitus! Nii et palun, ärgem rikkugem täiesti korraliku avamata pakendis Nickelbacki plaati. Kui sa sõidad kaine peaga, ei käsi me sul seda kuulata,» lisas politsei.

Nickelback aga ei näinud suure menu saavutanud postituses midagi naljakat - nende esindaja võttis täna politseijaoskonnaga ühendust ja palus postituse Facebookist eemaldada, kirjutab TMZ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles