Video: viimane intervjuu Boliivia õnnetuslennuki naissoost kaaspiloodiga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sisy Arias
Sisy Arias Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Sotsiaalmeedias ja meedias levib video, millel räägib Kolumbias alla kukkunud Boliivia õnnetuslennuki kaaspiloot, modelli välimusega Sisy Arias.

Rahvusvahelise meedia teatel oli lend Boliiviast Kolumbiasse 29-aastase naise esimene rahvusvaheline lend kaaspiloodina.

Enne väljalendu Boliiviast Santa Cruz de la Sierra Viru rahvusvaheliselt lennuväljalt tegi kohalik meedia pilootide ja Brasiilia Chapecoense jalgpallimeeskonna mängijatega intervjuu.

Kaaspiloot Arias, kes oli Boliivias ka tuntud modell ja sportlane, andis intervjuu kokpitis, öeldes, et tal on suur au transportida Brasiilia jalgpallimeeskond Kolumbiasse Medellini Copa Sudamericana matšile.

Chapecoense meeskond 19. novembril Belo Horizontes
Chapecoense meeskond 19. novembril Belo Horizontes Foto: Stringer/Reuters/Scanpix

Meediasse on jõudnud enne väljalendu jalgpallurite tehtud videoid, millest ühel teatab ründaja Everton dos Santos Goncalves, et kui piloodiks on nii ilus naine nagu Sisy Arias, siis ei saa midagi halba juhtuda.    

Mõni tund hiljem kukkus Boliivia lennufirma LaMia lennuk Avro RJ85 Kolumbia mäestikupiirkonnas alla, kuna suure tõenäosusega lõppes kütus otsa. Pardal olnutest hukkus 71 inimest, ellu jäi kuus.

Kolumbias Medellini lähedal alla kukkunud lennuk
Kolumbias Medellini lähedal alla kukkunud lennuk Foto: RAUL ARBOLEDA/AFP/Scanpix

Ariase pere edastas sotsiaalmeedias, et nad leinavad teda ja jäävad taga igatsema.

Hukkunud kaaspiloodi isa Jorge Arias on Boliivias tuntud ajakirjanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles