Staarjalgpallur Ronaldinho kaotas lennuõnnetuses sõbra

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronaldinho
Ronaldinho Foto: Johan Ordonez/AFP/Scanpix

Brasiillasest staarjalgpallur Ronaldinho, kes mängib Rio de Janeiro Fluminense klubis, kaotas selle nädala alguses Kolumbias toimunud lennuõnnetuses sõbra.

Lõuna-Brasiilia Santa Catarina osariigi Chapecoense jalgpallimeeskond jäi ilma 19 mängijast, kokku hukkus õnnetuses 71 inimest, edastab iltalehti.fi.

Üks hukkunud jalgpalluritest oli Ronaldinho sõber Matheus Biteco, kes mängis aastatel 2013 – 2015 Gremio meeskonnas, kus kunagi sai alguse Ronaldinho jalgpallurikarjäär.

«Lahku rahuga, Matheus! Minu kaastundeavaldused sinu perele ning soovin neile jõudu ja rahu raske olukorraga toimetulemiseks,» kirjutas Ronaldinho Instagramis.

Matheus Biteco
Matheus Biteco Foto: Andre Penner/AP/Scanpix

Pärast õnnestust hakkas Ronaldinho saama sotsiaalmeedias sõnumeid, milles tal palutakse mängida Chapecoense särgis.

Ronaldinho agendiks on ta vend Roberto, kelle teatel on nad valmis abivajajaid toetama ja ka rahaliselt abistama.

«See õnnetus raputas kogu jalgpallimaailma, kui meie poole pöördutakse abi saamiseks, siis loomulikult aitame,» lausus staari vend.

36-aastane Ronaldinho on mänginud Pariisi Saint Germain’is, FC Barcelonas ja AC Milanis, alates 2015. aastast on tal 1,5 aasta pikkune leping Brasiilia klubi Fluminensega.

Ronaldinho valiti 2005. aastal maailma parimaks jalgpalluriks.

Kolumbias Medellini lähedal alla kukkunud tšarterlennuk transportis Brasiilia Chapecoense meeskonda, mis pidi sel kolmapäeval kohtuma Kolumbia Atletico Nacionaliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles