Ennustusportaal: näosaate finaali võidab Kalle Sepp

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt , Kalle Sepp
Su nägu kõlab tuttavalt , Kalle Sepp Foto: Erlend Štaub

Eesti suurim spordiennustusportaal Triobet ennustab pühapäeva õhtul toimuva «Su nägu kõlab tuttavalt» saate viienda hooaja võitjaks 52-protsendilise tõenäosusega Kalle Seppa.

Triobeti ennustuste valdkonna juhi Anre Vooremaa hinnangul kuulub suure tõenäosusega pühapäeval toimuva finaalsaate võit multitalent Kalle Sepale, kelle kannul on 36-protsendilise võidutõenäosusega näitlejanna Adeele Sepp. „Kuigi näosaate võitja on Triobeti arvutuste kohaselt üsnagi selge, siis peab igal juhul arvestama ettenägematuse faktoriga. Tulemuste ennustamine on väljakutseid tekitav, kuna finaalis selgub võitja otsesaates televaatajate ja publiku häälte põhjal,“ lisas Vooremaa.

«Su nägu kõlab tuttavalt» viienda hooaja võitja selgub pühapäeva õhtul peale kahte kuud väldanud tasavägist heitlust ja suurepäraseid etteasteid. Soosiku Kalle Sepa võidukoefitsient on tugev 1,90, mis tähendab, et tema võidu korral teenitakse tema peale panustatud summa tagasi ligi kahekordselt. Adeele Sepp on tema kannul koefitsiendiga 2,75, mis toob panustajatele raha tagasi 2,75-kordselt.

Kõige väiksema võidutõenäosuse omistab ennustusportaal Raivo E. Tammele, kelle finaalsaates kehastatava Tanel Padari võidu korral korrutatakse tema peale panustajate summa koguni 20-ga. Samuti ei pea Triobet eriti tõenäoliseks näitlejanna Liis Lassi võitu, kes pühapäevases saates kehastab legendaarset lauljatari Celine Dioni, arvutades talle võrdlemisi nõrga võidukoefitsiendi 6,00.

Kõige värskemad koefitsiendid leiab Triobeti lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles