Uus festival toob Eesti väikelinna hulga maailma rokiklassika legende

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Selle suve üks suurimaid rokkmuusika festivale Rock In Haapsalu toimub 28.-29. juulil 2017 Haapsalu linnuses. Kahepäevane festival toob maagilisse väikelinna paremiku rokiklassika legende nii meilt kui mujalt.

Festivali kahel päeval saab nautida ja kaasa elada artistidele, kelle unustamatud superhitid on aastate jooksul vallutanud muusikaedetabeleid ja fännide südameid üle kogu maailma, olnud osaks meie noorusest ning tähendanud meile kunagi nii palju. Aegumatud hitid, mida ei ole suutnud kustutada südamest ei aeg ega uute muusikastiilide pealetung. Kahepäevane nostalgiline rännak, mis viib kuulaja tagasi nooruspõlve - aega kui nautisid oma lemmikute muusikat vinüülplaatidelt ja lintmakilt, kui toaseintele olid kleebitud iidolite mustvalged fotod. 

Rock in Haapsalu

Rokiajastu naiselikku poolt esindavad kolm maailma kähedahäälsemat rokkivat leedit koos oma ansamblite ja võimsa live show-ga - Suzi Quatro (UK), Bonnie Tyler (UK), Lea Dali Lion (EST)

Kordumatute esitustega, mida saadavad sümfooniaorkester, Haapsalu Kammerkoor ja Raul Vaigla band, pakuvad publikule emotsionaalseid hetki absoluutsed legendid Paul Young (UK), Gary Brooker / Procol Harum solist / (UK), Tõnis Mägi & Ivo Linna (EST). Kuna just selline koosseis esineb üheskoos laval vaid Haapsalus, siis seda keemiat, mis laval tekib kui kohtuvad klassika ja klassikud, ei ole võimalik enam kunagi kuskil mujal kogeda.

Haapsalu on pea ainuke paik Eestis, kus peale Tallinna astuvad regulaarselt üles rahvusvahelised suurartistid ja toimuvad nendega seotud sündmused. Inimestele meeldib Haapsalus käia ja üritused on alati väga oodatud. Nüüd on taas õhus midagi vägevat, mis saab olema vaid Haapsalu enda oma. 

Piletid alates 27 eurot ja piiratud koguses festivali kahepäeva passe hinnaga 49 eurot Rock In Haapsalu festivalile tulevad müügile Piletilevi müügipunktides, kodulehel ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti, neljapäeval, 1. detsembril kell 14:00. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles