Eesti Muusikaauhinnad 2017 auhinnatseremoonia toimub 26. jaanuaril

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaauhinnad, Elina Born
Eesti Muusikaauhinnad, Elina Born Foto: Promopilt

Lõppeva aasta parimaid Eesti muusikuid tunnustatakse suurel auhinnagalal 26. jaanuaril Nordea Kontserdimajas. Eesti Muusikaauhinnad 2017 jagatakse kätte aasta parimatele kodumaistele tegijatele kõikides tähtsaimates muusikakategooriates. Samuti pärjatakse «Aasta Album», «Aasta parim laul» ja «Aasta muusikavideo» laureaadid.

Eesti tähtsaimal muusikute tunnustamise tseremoonial astuvad tavapäraselt üles viimase aja silmapaistvaimad artistid just selleks õhtuks kavandatud erietteastetega.

Eesti Muusikaauhindade nominendid ja võitjad valib välja eri muusikavaldkondade professionaalidest koosnev üle 100-liikmeline žürii.

Eelmisel Eesti Muusikaauhinnad galal kogusid enim auhindu Elina Born ja Trad.Attack!. Aasta Naisartistiks valitud Elina Born võitis neli trofeed ning kolm auhinda, sealhulgas Aasta Ansambli ja Aasta Albumi tiitli, Trad.Attack!.

Eesti Muusikaauhinnad 2016 melu ja gala Nordea Kontserdimajas, Sandra Sillamaa
Eesti Muusikaauhinnad 2016 melu ja gala Nordea Kontserdimajas, Sandra Sillamaa Foto: Erlend Štaub

Järgmisest nädalast tuleb auhinnagalale müüki piiratud arv pileteid, mida saab osta Piletilevist.

Eesti Muusikaauhinnad 2016 järelpidu baar-restoranis Chicago. Kerli Kõiv; Jüri Pootsmann
Eesti Muusikaauhinnad 2016 järelpidu baar-restoranis Chicago. Kerli Kõiv; Jüri Pootsmann Foto: Viktor Burkivski

Otseülekande auhindade kättejagamisest teeb TV3. Eesti Fonogrammitootjate Ühingu korraldatava gala käivitab taas Jägermeister. Eesti Muusikaauhinnad 2017 toetavad ka maailma suurim veebipõhine muusikateenus Deezer, Eesti Autorite Ühing ja Eesti Esitajate Liit.

Lisainfo kodulehel ja Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles