Weekend Festival Baltic jätkab täie rauaga: uus asukoht ja Martin Garrixi tagasitulek

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Galerii! Weekendile tegid võimsa lõpu David Guetta ja Martin Garrix
Galerii! Weekendile tegid võimsa lõpu David Guetta ja Martin Garrix Foto: Madis Sinivee

Weekend Festival Balticu direktor Henri Lindal rääkis festivali ametliku aftermovie esitlusel, et 2017.aasta suvel on oodata tantsumuusika kolmepäevase peo juures mõningaid muutusi.

Veel ei ole kindel lavade arv, neid on kindlalt kolm, aga võib juhtuda, et järgmisel suvel on juures ka neljas. Lisaks järelpidudele on tulemas ka Weekendi eelpeod, millest esimene juba 3.detsembril.

Küll aga kolib festival sel aastal natukene teise kohta ning suur ala saab alguse ööklubi Sunset juurest ning liigub Mere puiestee juurde Kuursaalini välja. Seal hakkab olema ka ala sissepääs. Oma kohale jääb telkla, mis on sissepääsule hea lähedal. Mugavamaks on järgmisel suvel tehtud VIP-külaliste elu, kellele on tehtud täiesti eraldi sissepääs ning pidutsemise ala pealava juures.

Lisaks kergitas Lindal saladuskatet ka esinejate kohta ning loodetatavasti jätkatakse traditsiooni tuua maailma number üks DJ ka järgmisel aastal Eestisse fänne hullutama. Pöidlad pihus, ehk tuleb Martin Garrix tagasi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles