Elu24 Live/ Külas käis Emphasis - vene noored, kes teevad mahedat sümfo-proge-pauermetalit

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 2. detsembril, käis Elu24 Live`is külas Emphasis, vene noored, kes teevad mahedat sümfo-proge-pauermetalit.  

Emphasis sünteesib klassikalisi harmooniaid, ekspressiivseid kitarrikäike, ainulaadseid rütme ja tundlikke meloodiakäike ooperidiiva Anna Ganina võimsa vokaaliga. 

Elu 24 Live: Anu Saagim`il käis külas sympho-proge-powermetal band Emphasis 
Elu 24 Live: Anu Saagim`il käis külas sympho-proge-powermetal band Emphasis Foto: Liis Treimann

Viie tegutsemisaasta jooksul on bänd tuuritanud üle Eesti ja andnud kümneid kontserte ka väljapool riigipiire – muuhulgas on sooritatud Baltikumi-Soome tuur koos põhjanaabrite dark-metal bändiga Teardown. 2012. aastal üllitati nii ookeani kui idapiiri taga positiivseid arvustusi kogunud mini-album «Into Infinity» ning figureeriti looga «Hopeless» rahvusvahelisel «Ladies First» metalkogumikul.

Foto: Liis Treimann

2015. aasta talvel kirjutas bänd alla lepingu Itaalia plaadifirmaga Underground Symphony oma esimese täispika albumi «Revival» väljaandmiseks. Power ja sympho metalmuusikale orienteeritud leibel on koostööd teinud selliste bändidega nagu Labyrinth, Skylark, Powerquest, Shadow Of Steel, Cryonic Temple, White Skull, Doomsword ning Sabaton.

Vaata järele!

Anu Saagim tänab outfit`i eest rõivabrändi H&M
Anu Saagim tänab outfit`i eest rõivabrändi H&M Foto: Liis Treimann
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles