1. detsembril kell 10 algab Viljandi pärimusmuusika festivali passide soodusmüük

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavuse Indiefesti peaesineja on ansambel Trad.Attack!. Pildil esineb bändiliige Sandra Sillamaa eelmise aasta Viljandi pärimusmuusika festivalil.
Tänavuse Indiefesti peaesineja on ansambel Trad.Attack!. Pildil esineb bändiliige Sandra Sillamaa eelmise aasta Viljandi pärimusmuusika festivalil. Foto: Kris Süld / Sakala

1. detsembrist on kõige tulisematel XXV Viljandi pärimusmuusika festivali austajatel võimalus endale soodsa hinnaga festivalipass soetada, mis tagab elamusterohke muusikapeo 27.-30. juulil 2017 suvises Viljandis. Sooduspasse müüakse piiratud koguses ja nende hinnaks on 55 eurot.

Õppivad pärimusmuusika fännid, kes on vanuses 13.-26 eluaastat, saavad samuti alates 1. detsembrist hakata festivali jaoks ettevalmistusi tegema, sest müüki tulevad noortepassid 36 euro väärtuses. Viljandi pärimusmuusika festivali suurtoetaja Telia üllatab oma kliente alates 12. detsembrist, pakkudes sõbrahindadega pääsmeid muusikafestivalile, mis lubab oma 25. juubelil pakkuda publikule üht veerandsaja särtsakaimat pidu. 

XXV Viljandi pärimusmuusika festivali noorte-, festivali- ja päevapassid on 1. detsembrist 2016 saadaval kõikides Piletilevi müügikohtades ja veebipoes. Soodsa hinnaga festivalipasse müüakse piiratud koguses. 

Viljandi pärimusmuusika festivali pika ajaloo jooksul on inimeste muusikamaitset avardanud ligi üle tuhande esineja nii kodumaalt, lähinaabrite juurest kui ka sellistest eksootilistest paikadest nagu Alaska, Niger, Senegal, Lõuna-Korea, Mauritaania ja Afganistan. XXV Viljandi pärimusmuusika festival toimub Viljandis 27.-30. juulil 2017. Suvise muusikasündmuse teema on „Uut ja vana“, mis annab ainest ka ürituse 25. juubeliks. Täpsemat infot festivali kohta leiab korraldaja Eesti Pärimusmuusika Keskuse kodulehelt www.folk.ee või Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles