Vaata: Herbert Ving hakkab «Suures komöödiaõhtus» kohtunikuks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Herbert Ving hakkab «Suures komöödiaõhtus» kohtunikuks
Herbert Ving hakkab «Suures komöödiaõhtus» kohtunikuks Foto: Erlend Štaub

Kevadel televaatajate südamed võitnud Herbert Ving naaseb juba homme õhtul «Suure komöödiaõhtu» saatesse! Ees ootab võistlus «Tantsud komöödiatähtedega» ja Viljandimaa postiljon on palutud selle kohtunikuks.

«Ja siit ta tuleb! Kogu rahva poolt kirglikult armastatud mees. Alati elegantsed valged sokid sandaalides» – just selliste sõnadega juhatab saatejuht Tiit Sukk homme sisse «Suure komöödiaõhtu» kevadise kangelase Herbert Vingu. Mehele omane sõnakus pole Kokaviidika kuulsaimat elanikku vahepealsete kuude jooksul maha jätnud ja nii on oodata targutamist küll saatejuhi, küll allesjäänud võistlejate aadressil.

Saatesse naaseb Herbert Ving aga väga lihtsal põhjusel – tegemist on siiski silmapaistva tantsueksperdiga, kes hakkab hindama kolme alles jäänud komöödiatähe tantsuoskusi. Ees ootab võistlus «Tantsud komöödiatähtedega», kus oma parimaid poognaid finaali pääsemise nimel teevad Reet Pull, Karbi Barbi ja Kevin-Christian.

«Suur komöödiaõhtu» on Kanal 2 ekraanil neljapäeval kell 20:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles