Ravitseja Veet Mano viib täna Tallinnas läbi AUM meditatsiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veet Mano
Veet Mano Foto: MediaMarketing Est OÜ

Täna, 29. novembril on Eestis taas külas Veet Mano, kes viib kell 19-21.30 Taevas ja Maa keskuses läbi AUM meditatsiooni. 

AUM tuleneb inglisekeelsetest sõnadest ja ühendab endas teadlikkust, mõistmist ning meditatsiooni. See 3-tunnine meditatsioon juhendab osaleja turvalises ja toetavas keskkonnas läbi inimkogemuse neljateistkümne aspekti, milleks on viha, andestamine, armastus, vastupidavus, eluenergia, kaos, tantsimine, kurbus, naer, sensuaalsus, ühisus, vaikus, austus ja jagamine. Läbi AUM meditatsiooni saab kogeda sügavat lõõgastust, vabaneda stressist ja taastada elurõõm. 

Sisemise tugevuse leidnud Alena järgnes Veet Manole Ameerikast Eestisse 
Sisemise tugevuse leidnud Alena järgnes Veet Manole Ameerikast Eestisse Foto: MediaMarketing

Miks üldse mediteerida? 

Mediteerimine vähendab stressi, aitab lõõgastuda ning parandab emotsionaalset stabiilsust. Mediteerimine aitab vabaneda mõtetest ja kingib oskuse teha mitte midagi ning õpetab tõeliselt hetkes olemist.  

Kui palju peaks mediteerima? 

Inimesed on erinevad, samuti ka nende soovid ja vajadused, kuid mediteerimisega ei peaks ka üle pingutama. Kui soovite mediteerimisega tõsiselt tegeleda, siis regulaarsus mediteerimisel on isegi olulisem. Seega oleks hea regulaarselt valida sama aeg ja koht, et meie teadvus ja keha saaks harjuda. Sama koht ja aeg aitavad meil kiiremini rahuneda ja vaikusesse siseneda. 

Kuidas erinevate meditatsioonitehnikate vahel valida? 

Kaasaegse inimese üks suuremaid muresid on aja puudus ning seetõttu otsitakse ka meditatsioonis erutavaid kiireid tulemusi, mis aga muudab vaimsete praktikatega sügavuti mineku raskeks. Mis iganes tehnika te valite, eesmärk peaks olema jõuda läbi regulaarse mediteerimise meditatiivse seisundi tekkimiseni. 

Mida AUM meditatsioonile kaasa võtta? 

Veet Mano AUM meditatsiooni korraldajad paluvad kaasa võtta õhukese mati ja väikese istepadja ning panna selga liikumist võimaldavad riided.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles