Keda ennustavad Kristel Aaslaid ja Ott Lepland näosaate võitjaks?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt saade 13.11.2016, Kalle Sepp ja Raivo E. Tamm
Su nägu kõlab tuttavalt saade 13.11.2016, Kalle Sepp ja Raivo E. Tamm Foto: Erlend Štaub

Paroodiasaate «Su nägu kõlab tuttavalt» teise ja kolmanda hooaja staarid Ott Lepland ja Kristel Aaslaid ennustavad tänavuse võistluse kindlat võitu Kalle Sepale, mida kinnitavad ka Eesti ennustusportaali OlyBet koefitsiendid.

«Su nägu kõlab tuttavalt» teise hooaja teisele kohale platseerunud Ott Lepland usub, et Kalle Sepa valik kehastuda superfinaalis Georg Otsaks on raudkindel võidufaktor.

«Suurte artistide numbrid on saate superfinaalides alati olnud hästi toimivad lahendused – seda nägime nii Koit Toome poolt kehastatud Andrea Bocelli kui ka Mart Müürisepa poolt kehastatud Jaak Joala etteastete puhul,» usub Ott Lepland.

Eesti ennustusportaali OlyBet analüütikud ennustavad samuti võitu Kalle Sepale, kuigi mitte nii ilmset – koefitsiendiga 2 on Kalle võidu tõenäosus küll üks kahele, kuid talle kuklasse hingab ka nimekaim Adeele Sepp koefitsiendiga 2,65. Kolmandat kohta pakutakse Liis Lassile koefitsiendiga 7 ning neljandaks peaks jääma Raivo E. Tamm koefitsiendiga 20.

Su nägu kõlab tuttavalt
Su nägu kõlab tuttavalt Foto: TV3

«Kallel on päris head võimalused – Ivo Linnaga pakkus ta eestlastele kõva nostalgialaksu ning Georg Otsaga jätkates kindlustab ta endale väga tugeva publiku poolehoiu,» pakkus saate kolmandal hooajal teiseks jäänud Kristel Aaslaid.

Nii Lepland kui Aaslaid arvasid, et uustulijana on just Kalle Sepp tänavuse hooaja suurim üllataja.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles