Pildid ja video: Usain Bolt saabus oma eluloofilmi esilinastusele koos kaunitaridega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jamaicalasest sprinter, maailma kõige kiiremaks inimeseks tituleeritud Usain Bolt saabus eile oma eluloofilmi «I Am Bolt» esilinastusele Londonis koos poolalasti kaunitaridega.

Bolt jagas Twitteris pilte, millel teda on näha koos revüütantsijatega, kelle strateegilised kehaosad olid kaetud sädelevate kivikestega, kuid Bolt ise kandis stiilset ülikonda.

«Kui on filmi esilinastus, siis ei saa puududa ka pidu,» teatas Bolt tviidis.

Londonis esilinastus Jamaica sprinteri Usain Bolti eluloofilm «I Am Bolt»
Londonis esilinastus Jamaica sprinteri Usain Bolti eluloofilm «I Am Bolt» Foto: AP Photos/Tim Ireland/Scanpix

Bolti eluloofilmi tulid vaatama mitmed kuulsused, nende seas näiteks One Directioni laulja Liam Payne, Spice Girlsi Geri Horner (endine Halliwell), mitmekordne olümpiavõitja Mo Farah, tennisekuulsus Boris Becker ja kolmikhüppaja Jonathan Edwards.

Jalgpalluritest olid Bolti filmi vaatamas Arsenali meeskonna liikmed Hector Bellerin ja Nacho Monreal, Chelsea Cecs Fabergas ja Manchester City Raheem Sterling.

Oma poja suursündmusel osalesid ka vanemad Wellesley ja Jennifer Bolt.

Londonis esilinastus Jamaica sprinteri Usain Bolti eluloofilm «I Am Bolt». Usain Bilti vanemad Wellesley ja Jennfier Bolt
Londonis esilinastus Jamaica sprinteri Usain Bolti eluloofilm «I Am Bolt». Usain Bilti vanemad Wellesley ja Jennfier Bolt Foto: AP Photos/Tim Ireland/Scanpix

Bolt andis filmi esilinastuse eelselt Briti meediale intervjuu, milles paljastas, et tal oli enne Rio olümpiamänge motivatsioonipuudus ja treeningutel raskusi.

«Olin tugeva surve all, et pean olema parim, see tekitas tressi ja võttis treeninguisu. Mul oli hommikuti raske voodist välja saada ja straadionile minna,» teatas mitmekordne olümpiavõitja.

Bolt teatas pärast Rio olümpiat, et ta lõpetab sportlaskarjääri ja ta viimane etteaste toimub järgmisel aastal kergejõustiku MMil, kus ta jookseb vaid 100 meetrit.

Spinter kinnitas väiteid, et ta tahab saada jalgpalluriks ja hakkab treenima koos Saksa Bundesliga Borussia Dortmundi meeskonnaga, kuid alles alates järgmisest hooajast.

«Mulle on alati pakkunud jalgpall huvi ja tahan teada, kas minust võiks saada jalgpallur. Hakkan treenima koos professionaalsete jalgpalluritega, et saada teada, milleks mina võimeline olen,» teatas sprindimaalima superstaar. 

Londonis esilinastus Jamaica sprinteri Usain Bolti eluloofilm «I Am Bolt»
Londonis esilinastus Jamaica sprinteri Usain Bolti eluloofilm «I Am Bolt» Foto: AP Photos/Tim Ireland/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles