Evan Rachel Wood paljastas õudsed läbielamised: mind on kaks korda vägistatud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evan Rachel Wood
Evan Rachel Wood Foto: SCANPIX

Ulmesarja «Westworld» staar Evan Rachel Wood avalikustas, et ta on kaks korda sattunud seksuaalvägivalla ohvriks.

29-aastane näitlejanna on kannatanud füüsilist, psühholoogilist ja seksuaalset vägivalda ning teda on vägistatud kaks korda, kirjutas Rolling Stone.

«Mind on vägistatud. Üks kord elukaaslase poolt, kellega ma toona koos olin. Teisel korral tegi seda ühe baari omanik...» sõnas Wood. «Me elame ajal, kui me ei pea enam vait olema. Rääkimata sellest, kui palju on maailmas räiget seksismi ja fanatismi.»

Evan taipas umbes viieaastasena, et teda köidavad ka naised, ning ta tunnistas biseksuaalsust 2011. aastal.

Näitlejanna usub, et teda kasutati ära, sest mõned inimesed tajusid temas teatud nõrkust.

«Biseksuaalsusse üle pööritatakse tavaliselt silmi. Seda peetakse millekski, mida tehakse tähelepanu nimel. Ma sain aru, kuivõrd kahjustav selline suhtumine on, kui üritasin inimestega häid ja terveid suhteid luua. Siis taipasin, kuidas mu seksuaalsust siiani häbistatakse,» seletas Wood.

Näitlejanna, kellel on eksabikaasa Jamie Belliga kolmeaastane poeg, üritas 22-aastasena enesetappu. «Enesetapukatse oli kummalisel kombel ühtaegu halvim ja parim asi, mis minuga juhtunud on. Sest see ebaõnnestus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles