Fotod ja video: Kopli Vintaaž avati nädalavahetusel meeleoluka moeetendusega

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval avas suurejoonelise avapeoga oma uksed omanäoline komisjonipood Kopli Vintaaž. Pood avati meeleoluka moeetendusega, kus rariteetseid vintaaž-leide kandsid mitmed tuntud näod, nende seas Helina Risti, Arlin Saan, Riina Maidre ja Steve Vanoni.

Foto: Hannes Aasamets

Kopli Vintaaži näol on tegemist teise ringi kauplusega, mis lähtub sellistest märksõnadest nagu eklektika, retro ja vintaaž.

Foto: Hannes Aasamets

Kolme värvika omaniku, Veronika Vallimäe, Luke Teetsov-Faukner ja Gerda Kaasiku, poolt ellu kutsutud Kopli Vintaaž erineb teistest komisjonikauplustest selle võrra, et müügile saavad oma seisma jäänud esemeid tuua kõik soovijad ning sealjuures mitte ainult rõivaid, vaid ka jalanõusid, aksessuaare, kasvõi vana fotokaameratki. “Peaasi, et sellest esemest õhkuks retrot ja vintaaži,” täpsustavad kaupluse asutajad, “ning Kopli Vintaaž hoolitseb ülejäänu eest.”

Foto: Hannes Aasamets

Nimelt seisneb kogu kaupluse kontseptsioon selles, et Kopli Vintaaž pakub oma müügipinda ja müügipersonali, et müüki toodud esemed endale uue omaniku leiaksid ning inimene, kes esemed müüki toob, saab oma tulu, kui ese on konkreetselt ka uuele omanikule müüdud. 

Foto: Hannes Aasamets

Antud idee said Veronika Vallimäe, Luke Teetsov-Faulkner ja Gerda Kaasik omaenda armastusest taaskasutuse ning vintaaži vastu. “Olen aastaid vintaaži kogunud, sest ma tunnen, et need esemed kõnetavad mind - nendes riietes on maagiat ning nagu veingi lähevad vintaažesemed aastatega aina paremaks,” räägib Veronika Vallimäe.

Foto: Hannes Aasamets

Gerda Kaasik lisab, et antud kaupluse eesmärgiks saab kindlasti hoida hinnad taskukohased ning lisaks väga eksklusiivsetele esemele pakkuda ka casualimaid esemeid, et igaüks endale sobiva leiaks. Luke Teetsov-Faulkner hoolitseb mitmekesise meeste riiete valiku eest ning riideid valides hindab materjali kvaliteeti ja tegumoodi.

Foto: Hannes Aasamets

Märkimist väärib seegi, et lisaks komisjonipoele avatakse detsembris samadesse ruumidesse ka baar Sveta.

Foto: Hannes Aasamets

Kopli Vintaaž asub Kopli Restorani ning Saaliga samades ruumides aadressil Kopli 25, Tallinn. Kopli Vintaaž on avatud kellaaegadel T-L 11.00 kuni 19.00 ja P-E 11.00 kuni 18.00.

Vaata galeriid ja videot Kopli Vintaaži meeleolukast avamisest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles