PALJU ÕNNE! Ieva Ilves sünnitas poisslapse, kes sai saksaliku nime!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Hendrik ja Ieva Ilves oma pulmapäeval, 6. jaanuaril 2016
Toomas Hendrik ja Ieva Ilves oma pulmapäeval, 6. jaanuaril 2016 Foto: Sander Ilvest / Postimees

«Oleme väga rõõmsad, et meie perre sündis täna varahommikul Hans Hendrik Ilves. Ema ja laps on hea tervise juures ning jagavad meie rõõmu me perede ja lähemate sõpradega,» kirjutab Toomas Hendrik Ilves sotsiaalmeedias. 

Lapseootel Ieva Ilves Läti ajakirjas Santa 
Lapseootel Ieva Ilves Läti ajakirjas Santa Foto: Liis Treimann

Ekspresidendi Facebooki lehel on pommuudis üleval sellisel moel: 

Our family is filled with joy to welcome Hans Hendrik Ilves, born early this morning. Mother and child are doing well and are happy to share our joy with our families and close friends.

Oleme väga rõõmsad, et meie perre sündis täna varahommikul Hans Hendrik Ilves. Ema ja laps on hea tervise juures ning jagavad meie rõõmu me perede ja lähemate sõpradega.

Palju õnne!

Eesti Rahva Muuseum peab avamispidu ja kutsus kokku arvukalt külalisi. Vasakult Ieva Ilves, Toomas Hendrik Ilves ja ERMi direktor Tõnis Lukas
Eesti Rahva Muuseum peab avamispidu ja kutsus kokku arvukalt külalisi. Vasakult Ieva Ilves, Toomas Hendrik Ilves ja ERMi direktor Tõnis Lukas Foto: Kristjan Teedema / Sille Annuk
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles