Video: imik lendas õnnetusse sattunud autost kanalisatsiooni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Arkansases Texarkanas, milles laps lendas autost välja
Liiklusõnnetus Arkansases Texarkanas, milles laps lendas autost välja Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ameerika Ühendriikides Arkansases Texarkanas leidis aset liiklusõnnetus, milles veoauto põrkas kokku masinaga, milles oli pere oma kaheksakuuse lapsega.

Eraauto rullus mitmeid kordi ümber katuse ja selles olnud imik lendas välja, kuid pääses vaid kriimustustega, edastab  cnn.com.

Pere nägi lapse kadumist ja asus teda otsima, kuid ei leidnud. Kohale saabunud päästjad otsisid samuti last, leides ta lõpuks vihmavee äravoolutorust, mis on maanteest ligi kaheksa meetri kaugusel.

«Laps vaatas meid ning ootas, et me ta sealt üles tõstaksime. Ta ei nutnud, vaid ootas,» teatas tuletõrjuja Josh Moore.

Kolm tuletõrjuja meeskonnatöös saadi imik äravoolutorust kätte, tal ei olnud suuri vigastusi, ainult ta otsmikul oli paar kriimustust.

Moore’i sõnul hoidsid seda last küll mingid kõrgemad jõud.

Tuletõrjujate juhi Charlie Smithi teatel ei tule nende töös selliseid õnnelikke juhuseid just sageli ette, kuid nüüdne tekitab hea tunde, sest kõik õnnetusse sattunud jäid ellu.

Lisaks lapsele oli autos veel neli inimest, kes kõik vajasid haiglaravi ning kõige raskemad vigastused on autojuhil.

Politsei sõnul oli imik autos turvahällis, kuid mitte turvarihmaga kinnitatud, pereliikmetele selles süüdistust ei esitata.

Veoautojuhti süüdistatakse liiklusreeglite rikkumises ja õnnetuse tekitamises. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles