Briti laulja Tom Odell esineb esmakordselt Eestis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti laulja Tom Odell
Briti laulja Tom Odell Foto: promo

17. märtsil esineb Tallinna Kultuurikatla suures saalis Briti laulja Tom Odell. Kontsert leiab aset muusiku Euroopa turnee «Wrong Crowd Tour» raames. 

Tom Odell on Briti muusikasensatsioon, superhiti «Another Love» autor, suurte festivalide Glastonbury ja Sziget lemmik ning menuka BRIT Awardsi omanik. 26-aastane Odell on jõudnud juba avaldada kaks väga edukat stuudioalbumit, viimane neist «Wrong Crowd» nägi ilmavalgust suvel 2016. Kauamängiva kaasprodutsendiks on Jim Abbiss, kes on töötanud muuhulgas Adele’i, Arctic Monkeys ja Kasabiani albumite kallal.

Tom on öelnud, et tema laulusõnad on innustatud suutmatusest hoida kellegagi suhet kauem kui kuus kuud. «Leian, et olles aus ja rääkides omaenda kogemustest, kirjutan palju paremad laulud. Vahel võib see muutuda veidi imelikuks, kui sõbrad või tüdruksõbrad saavad aru, et minu lood räägivad neist. Aga tõeliselt imeline on see, kui saad sellega lihtsat viisi läbi. Ma arvan, et nad kutsuvad seda kunstipäraseks loaks.»

Odell kasvas üles kuulates Elton Johni, ning üks esimesi albumeid tema plaadimängijas oli «Goodbye Yellow Brick Road» (1973). Tomi enda sõnul on tema loomingut mõjutanud nii David Bowie, Jeff Buckley, Bob Dylan, Leonard Cohen, Billy Joel, Tom Waits kui Rodriguez ja Bruce Sprigsteen.

Briti laulja Tom Odell
Briti laulja Tom Odell Foto: Promopilt

Ajakiri Vogue nimetab Tom Odelli ka moetööstuse lemmik klaverimeheks - Odelli muusikat on kasutatud näiteks ka arvukatel Burberry moešõudel.

Uue albumi toetuseks siirdub laulja Euroopa turneele, mille raames külastab esmakordselt ka Eestit.

Piletid kontserdile tulevad vabamüüki juba sellel reedel, 2. detsembril 10.00 Piletilevi internetipoes, Piletilevi müügipunktides, Statoili teenindusjaamades ja Selverites üle Eesti. Kõige kiirematele ainult 39 eurot. Müüki tuleb VAID 1299 piletit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles