Beebialarm: Tori Spellingu kõht on imekiirusel kasvanud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CULVER CITY, CA - AUGUST 22: Actress Tori Spelling attends Eva Longoria and LG Electronics Host "Fam To Table" Series at The Washbow on August 22, 2015 in Culver City, California.   Alberto E. Rodriguez/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
CULVER CITY, CA - AUGUST 22: Actress Tori Spelling attends Eva Longoria and LG Electronics Host "Fam To Table" Series at The Washbow on August 22, 2015 in Culver City, California. Alberto E. Rodriguez/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: Alberto E. Rodriguez/AFP

Alles see oli kui Tori kuulutas rõõmu-uudist, et tulemas on lapsuke number viis!

Aeg aga lendab ja Tori beebikõhuke on täistuuridel kasvanud! Lapse sünd ei olegi enam mägede taga, uut ilmakodanikku oodatakse varakevadel.

Tori neljast rasedusest kolm on kulgenud komplikatsioonideta. Kunagine Beverly Hills 90120 staar on öelnud, et talle väga meeldib rase olla, kuid viimase, neljanda raseduse ajal tekkis Toril platsenta eesasetus, mis tema ja ta abikaasa toona väga murelikuks tegi.

Platsenta eesasetus tähendab seda, et platsenta katab emakakaela ning lapsel ei ole võimalik loomulikul teel sündida. Lihtsalt öeldes katab platsenta sünnikanali. Tavalise raseduse ajal paikneb platsenta nii öelda taga, mitte ees. Lisaks kaasneb selle seisundiga oht, et üle emakakaela kanali kinnitunud platsentast väljuvad suured veresooned võivad rebeneda ja see oleks ohtlik nii lapse kui ema elule.

Siiamaani tundub aga et Tori viies rasedus on kulgenud muretult ja laps kasvab mühinal!

Had to post another pic from yesterday at the amazing @egpaf event! Such an amazing charity! And, I'm so #bumpproud

Ein von Tori Spelling (@torispelling) gepostetes Foto am

Tagasi üles